Veiligheidsdoek

Specialist in kleding voor elektrische veiligheid Markeert

De voordelen van inherente stof

Een toonaangevende leverancier van beschermende kleding voor elektrotechnici wil graag de voordelen bepleiten van professionals die kleding kiezen die is samengesteld uit inherente stoffen tijdens het werken in gevaarlijke omgevingen.

SKANWEAR, een gevestigd merk dat gespecialiseerd is in kleding die effectieve bescherming biedt tegen de verwoestende impact van elektrische schokken en vlambogen, verwijst naar de duurzame en beschermende eigenschappen van inherente stoffen, waaruit veel van hun kledingstukken bestaan.
In tegenstelling tot behandelde stoffen, die een langdurig proces ondergaan om ervoor te zorgen dat ze vlambestendig zijn, zijn inherente stoffen al samengesteld uit vezels die van nature vlambestendig zijn. De vezels in inherente stoffen bevatten een FR-polymeerbasis, wat betekent dat een topische behandeling niet vereist is om ze brandwerend te maken.

brandwerend te maken

Angus Long, Global Technical Manager: “Voor iedereen die werkt in een omgeving waar vlamboog een potentieel risico is, is het kiezen van de juiste beschermende kleding absoluut noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de veiligheid overal wordt gehandhaafd.

“In eenvoudige bewoordingen biedt Inherent-stof, ongeacht leeftijd en wassen, altijd hetzelfde beschermingsniveau. Met behandelde stof zou een eenvoudige analogie een jeans overwegen. Geverfde stof begint na vele wasbeurten te vervagen. FR-behandelingen beginnen ook te verslechteren wanneer ze worden gewassen en verliezen de bescherming die het moet bieden. Inherent kleding kan werknemers gemoedsrust en voortdurende bescherming op de werkplek bieden.

“Binnen een kwestie van milliseconden kan een vlamboog temperaturen bereiken die vier keer zo hoog zijn als het oppervlak van de zon, zodat elektrotechnici erop moeten kunnen vertrouwen dat ze voldoende worden beschermd om het risico op ernstig en mogelijk levensbedreigend letsel te voorkomen.

voorkomen
“We kunnen diegenen die werkzaam zijn in de elektrische industrie een breed scala aan beschermende uitrusting bieden, bestaande uit inherente stof met uitzonderlijke brandwerende eigenschappen die niet worden verminderd door gebruik of witwassen, wat betekent dat het product effectief en draagbaar blijft zolang zoals de gebruiker het nodig heeft. “

Een vergunning

Uw eigendom heeft waarde en dingen zien er misschien niet goed uit als het gaat om de verkoop ervan. U moet hiervoor vergunningen verkrijgen en het zal niet gemakkelijk zijn. Deze vergunningen zijn meestal geen overtredingen, dus je experiment zal degene zijn die hetzelfde in de weg staat. Het enige dat u hoeft te doen is de telefoon opnemen en een expert bellen die het u gemakkelijk maakt.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *